Schooldakrevolutie helpt provincie Utrecht verduurzamen

We hebben weer heel mooi nieuws! Komend jaar mogen we voor de provincie Utrecht aan de slag. Utrecht wil in 2040 een energieneutrale provincie zijn. Basis- en middelbare scholen spelen een belangrijke rol in het versnellen van die energietransitie. Daarom gaat de provincie vanuit het programma ‘Duurzame Scholen Utrecht’ alle scholen helpen met verduurzamen.

Energie-experts nemen persoonlijk contact op

Op veel schooldaken passen zonnepanelen en schoolgebouwen kunnen met energiebesparingen vaak veel energie-efficiënter worden ingericht. De provincie Utrecht heeft daarom voor de uitvoering van het programma Stichting Schooldakrevolutie en Kenniscentrum Ruimte-OK gevraagd. Samen met Kenniscentrum Ruimte-OK gaan onze energie-experts de schoolbesturen actief benaderen. Door deze samenwerking helpen we schoolbesturen met energieopwekking én energiebesparing.

Onze schooldakcoaches Gijs Van de Laar, Eric Nohlmans en projectleider Judith Veraart staan klaar om door te pakken! Wil je meer weten over het programma 'Duurzame Scholen Utrecht'? Op Energiewerkplaats Utrecht lees je alles over het programma en de samenwerking.

Heb je een vraag of opmerking?