Half jaar resultaten en voor onze scholen: petje af

Q1-Q2 SDR_Facebook

Even een terugblik op de resultaten van het afgelopen half jaar. We zijn tevreden met de resultaten en er is nog veel te doen. Met veel energie en plezier werken we samen met jullie aan een Nederland waarin elke scholier leert op en over zonne-energie. Bedankt!

Vanwege COVID was het voor scholen een intensieve tijd. Er kwam veel op ze af en er werd veel van ze gevraagd. Wij vinden het bijzonder hoe scholen invulling hebben gegeven aan de situatie en hoe vernuftig ze te werk zijn gegaan. Namens het Schooldakrevolutie-team, petje af!

Wij wensen alle meesters, juffen, docenten, conciërges, besturen, administratieve en facilitaire medewerkers, technische diensten, directeuren, opvangmedewerkers en iedereen die bij een school betrokken is een mooie vakantie met veel zonneschijn☀️!

Heb je een vraag of wil je doorpakken?