non-stop-zon-4

Heel goed dat u uw leerlingen mee laat doen met de actie Non-Stop Zon van stichting Schooldakrevolutie! Zo worden ze op een speelse manier bewust en samen sterk om de wereld een beetje schoner te maken!

De Non-Stop Zon actie is bedoeld voor basisscholen die nog geen zonnepanelen op het schooldak hebben liggen en richt zich op kinderen in de leeftijd van groep 5 t/m 8 van het primair onderwijs, met als start Regio Holland Rijnland. Met deze actie maken we de kinderen spelenderwijs bewust van zonne-energie en stellen wij hen in de gelegenheid om zelf een steentje bij te dragen aan een schonere wereld.  De kinderen krijgen namelijk de gelegenheid om op de Non-Stop-Zon kaart in eigen woorden op te schrijven waarom zij het belangrijk vinden dat de school zonnepanelen op het dak gaat plaatsen. Met de ingevulde kaarten kunnen we de bestuurders van uw school en anderen laten zien of overtuigen dat de leerlingen van de school volledig achter het plaatsen van zonnepanelen staan en gaan voor Non-Stop Zon.

De kaarten worden gratis verstrekt en de ingevulde kaarten kunnen wij op een nader af te spreken moment weer bij u ophalen om ze bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. De Non-Stop Zon kaarten zijn een onderdeel van de actie. U krijgt namelijk ook toegang tot leuke en inspirerende workshops over Schone Energie. Op eenvoudige wijze en op elk gewenst moment kunt u samen met uw leerlingen deze workshops doen, bijvoorbeeld voordat de kinderen starten met het invullen van de kaarten of achteraf. De informatie op onderstaand formulier gebruiken wij om de kaarten naar uw school te sturen, u te informeren over het verloop van de actie en nader met u af te stemmen wanneer de kaarten weer bij uw school worden opgehaald.

Aanmelden

Wachtwoord dient tenminste 7 karakters te bevatten
Wachtwoord dient tenminste 7 karakters te bevatten
Ik ga akkoord