Werken bij de schooldakrevolutie?

Wordt regiocoach vrijwilliger binnen jouw provincie!

Ben jij iemand die zich graag inzet om de maatschappij duurzamer te maken? Ben je in staat om anderen te overtuigen om zo veel mogelijk zonnepanelen op scholen te krijgen? Kan je goed werken in een team van enthousiaste vrijwilligers en stagiairs? Ben je een goede netwerker?

Dan ben jij de regio-coördinator die de stichting Schooldakrevolutie zoekt!

 

Als regio-coördinator ben je binnen een bepaalde regio verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitie van de

Schooldakrevolutie dat in 2020 de helft van alle scholen is belegd met zonnepanelen en de besparingen worden ingezet voor lesprogramma’s en verduurzaming in het gebouw. Je legt contact met schoolbestuurders en gemeenten en probeert hen “mee te krijgen”. Je ondersteunt hen bij het realiseren van de doelstellingen en zorgt dat de scholen dak-scans krijgen, dat ze besluiten om in zonnepanelen te investeren en zorgt dat ze ondersteuning krijgen in de uitvoeringsfase. Je wordt hierbij ondersteund door andere leden van het team Schooldakrevolutie die scans maken en advies kunnen geven.

2017-09-15-PHOTO-00000024

Naar wie zijn we precies op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die uitstekend kan netwerken en de school- en gemeentewereld goed kent. Een proactieve houding is belangrijk. Je bent iemand die bijeenkomsten organiseert en 1-op-1 mensen overtuigt zodat ze de ambitie van de Schooldakevolutie gaan overnemen en zich gaan inzetten om deze te realiseren.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en belangrijke rol in een snelgroeiend team
  • Een werkplek in een enthousiaste en gedreven omgeving bij een startende stichting
  • Een parttimerol van minimaal 8 uren per week tegen een vrijwilligersvergoeding

Stuur je CV en motivatie op naar contact@schooldakrevolutie.nl