Terug

Slim Opgewekt

sos-logo-550x550px

Een toekomstwaardige wereld nu realiseren: dat is onze missie. Slim Opgewekt is een sociale onderneming met als doel het realiseren van duurzaamheid. Dat meten wij in CO2-besparing. We geloven dat goed doen en goed ondernemen hand in hand gaan. De naam ‘Slim Opgewekt’ kozen we vanwege het opwekken van schone energie en omdat we positief zijn over de kansen van duurzaamheid. In de afgelopen jaren verduurzaamden we al vele onderwijsinstellingen (>100 locaties). Van eenpitters tot scholenstichtingen, van basisscholen met 70 leerlingen tot middelbare scholen met 2.100 leerlingen, van een installatie met 45 zonnepanelen tot 1.366 zonnepanelen.

Slim Opgewekt onderscheidt zich door:

  • een uniek ledverlichtingssysteem speciaal voor scholen (de Educube)
  • hulp in de besluitvorming door middel van een transparante business case vooraf op basis van Total Cost of Ownership
  • bewustwordingsacties die passen bij de school en die geen extra druk oplegt bij de leraren
  • langjarige betrokkenheid tijdens het beheer van de installatie