Terug

Zonnescholen

zonnescholen-logo-550x550px

www.zonnescholen.nl

Als onafhankelijk procesbegeleider begeleidt Zonnescholen schoolbesturen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen en LED-verlichting. Veel scholen hebben behoefte aan ontzorging. Door begeleiding van Zonnescholen kunnen ze ook aan de aanbestedingsverplichting voldoen. Periodiek organiseert Zonnescholen een nieuwe aanbestedingsronde namens een collectief van schoolbesturen.

Zonnescholen regelt voor een vaste prijs per school de ontzorging: van dakcheck tot btw-teruggaaf en alles wat ertussen zit. Het installatiewerk wordt uitgevoerd door een via aanbesteding gecontracteerde installateur. Zonnescholen staan voor de beste kwaliteit voor een scherpe prijs, perfecte communicatie, weinig gedoe, veilig werken rond het schoolplein en 15 jaar garantie en onderhoud.

Zonnepanelen op het dak betekent aandacht voor duurzaamheid in de klas. Met minimaal een gevelbord, een lespakket en feestelijke opening maken we leerlingen bewuster van de wereld om zich heen. Nog actiever leerlingen en medewerkers kan ook door onze samenwerking met o.a. Energy Challenges en Junior Energiecoach.