Terug

En de prijs gaat naar…Schooldakrevolutie bekroond met Greenchoice Energieprijs

Wat een eer! Tijdens de Duurzame Dinsdag in Den Haag waar ruim 500 duurzame projecten in het koffertje werden aangeboden aan staatssecretaris Dijksma, werd ons project uitgekozen voor de Greenchoice Energieprijs. De jury vond De Schooldakrevolutie hét initiatief van het jaar dat duurzame energie dichterbij brengt. Greenchoice zal de Schooldakrevolutie ondersteunen om ons initiatief verder te realiseren.

Maar er was meer lof. Maurits Groen (nummer 1 van de Trouw Duurzame 100) sprak dit jaar de Duurzame Troonrede uit in de Oude Zaal van de Tweede Kamer. En hierin werd de Schooldakrevolutie genoemd ter illustratie van de snelle groei van hoopgevende duurzame projecten .

Alle pluimen die de Schooldakrevolutie mocht ontvangen, zijn natuurlijk ook voor alle scholen, gemeentes, ambassadeurs en andere partners die ons steunen en voor alle scholen die al zonnepanelen op hun dak hebben gerealiseerd! Ook John Nederstigt van gemeente Haarlemmermeer en Andrea de Graaf van energiecoöperatie Tegenstroom werden in de Duurzame Troonrede genoemd vanwege hun bijdrage aan een innovatief Schooldakrevolutie project in hun gemeente. Daarover horen jullie later in dit jaar meer.