Terug

Grote scholen opgelet! Laat de zonsubsidie niet lopen en vraag op tijd SDE+ aan

Heeft u school een grootverbruikersaansluiting en bent u geinteresseerd in zonne-energie (en wie is dat nou niet)? Kom dan snel in actie want uw school kan zich in de periode september -oktober weer inschrijven voor SDE+ subsidie. En de kansen zijn goed dit jaar: de pot is gevuld met 5 miljard euro. De SDE+ regeling is zowel interessant voor zonnepanelen voor stroom als voor zonnewarmte-systemen.

Wilt u meedoen maar ziet u op tegen de rompslomp? Wij kunnen u helpen. Dus meld u aan bij de Schooldakrevolutie. Vanaf 6 september kan uw school een concept aanvraag indienen, waarvoor uw school onder andere een haalbaarheidsstudie en vergunningen moet verzorgen. Wij leggen het graag stap voor stap uit. Daar zijn we voor.

Voor meer informatie zie deze video of de website.