Terug

Bijeenkomst verduurzamen scholen provincie Utrecht

Ben je schoolbestuurder, gemeentemedewerker of wethouder? Kom dan 18 november naar onze bijeenkomst over het verduurzamen van scholen in Utrecht. Tijdens dit event komen verschillende onafhankelijke partijen je informeren over het nemen van duurzame beslissingen en maatregelen op school. We organiseren deze middag in samenwerking met de provincie Utrecht, Economic Board Utrecht, de Natuur en Milieufederatie Utrecht en het Energiefonds Utrecht. Zie de flyer hieronder voor meer informatie.

We zien je graag verschijnen. Geef je aanwezigheid via deze link door, tot dan!

UPDATE: Met ongeveer 80 bezoekers was de bijeenkomst een succes! Aanwezig waren o.a. vertegenwoordigers van schoolbesturen, gemeenten en energiecoöperaties. Een samenvatting van de middag en de presentaties van de verschillende deelnemende organisaties is hier te vinden.