Terug

Schooldakrevolutie voor provincie Noord-Holland aan de slag

_MG_3900(1)

We hebben weer heel mooi nieuws!! Schooldakrevolutie mag voor de provincie Noord-Holland aan de slag om de energietransitie te versnellen. De provincie pakt door en heeft Stichting Schooldakrevolutie gevraagd om de vastgoedportefeuille van alle schoolbesturen in Noord-Holland in kaart te brengen en te helpen met verduurzaming.

Om direct met de deur in huis te vallen: ben je schoolbestuurder, wethouder of werk je bij een gemeente in Noord-Holland? Op woensdag 26 februari organiseren wij een informatiebijeenkomst voor regio’s in Noord-Holland Noord, Waterland en Zaanstreek. We informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Ook scholen die al duurzame stappen hebben gezet zijn van harte welkom om aan te sluiten om te kijken wat er nog meer mogelijk is. Klik hier om je aanwezigheid digitaal door te geven. In maart vindt er een bijeenkomst plaats voor de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland, Amsterdam, Amstelland en Meerlanden en Gooi- en Vechtstreek.

Het plaatsen van zonnepanelen op scholen is maatwerk en daar helpen we graag bij. Schooldakcoaches Machiel Groot en Niels van der Sandt staan klaar om door te pakken. We kijken uit naar de samenwerking!

Veel dank naar de provincie Noord-Holland voor het vertrouwen. In het bijzonder Matthijs van Oosterhout en onze eigen Cilian Terwindt. Heb je vragen vanuit de gemeenten schakel dan met de regio-ambassadeurs Frits Westerkamp of Cilian Terwindt.