Terug

Revolutie-update februari

In deze maandelijkse revolutie-update zie je hoe we samen met jullie elke dag een stapje dichterbij een Nederland komen waarin iedere scholier leert op én over zonnestroom.

In februari zijn er 43 scholen met zonnepanelen bij ons gemeld.

Totaal aantal scholen met zonnepanelen bij ons gemeld: 1453!

Dank energiecoöperatie Zuiderlicht, Zonnepark Zutphen, schooldakcoaches en regio-ambassadeurs voor het doorgeven van scholen met panelen. Wil je ook een groene stip doorgeven? contact@schooldakrevolutie.nl

Leuke feitjes: de 10 grootste steden van Nederland met hoogste potentie zonnestroom per inwoner

School van de maand: Clusius College in Alkmaar

Het Clusius College in Alkmaar heeft 120 panelen op een licht hellend dak met begroeiing rondom. Een mooi voorbeeld van hoe je groen op het dak kunt combineren met zonnepanelen. Op andere delen van het gebouwencomplex heeft de school nog meer ruimte. Het bestuur overweegt daar meer panelen op te leggen! Goed bezig!