Terug

Webinar ‘Duurzame Scholen’ een succes

IMG_0643

Het webinar Duurzame Scholen Utrecht werd enthousiast ontvangen en goed bezocht, iedereen bedankt!

Integrale en persoonlijke aanpak 

Tijdens het webinar kwamen verschillende thema’s aanbod: hoe je samenwerkt met de gemeente, wat de juiste besparingsmaatregelen zijn voor jouw school, hoe je zonnepanelen realiseert, welke eisen gemeenten stellen, hoe een energiecoöperatie werkt, welke financieringsmogelijkheden er zijn en hoe je duurzame educatie integreert. Deelnemers konden van te voren hulpvragen insturen, deze persoonlijke en integrale aanpak werd gewaardeerd.

Achtergrondinformatie experts

Ben je als deelnemer geïnteresseerd in achtergrondinformatie over de experts?

Naar achtergrondinformatie

Schrijf je alvast in voor het volgende webinar

Spreken de thema’s aan en denk je: “hey, daar wil ik meer over weten?” Goed nieuws, we organiseren later dit jaar nog een webinar:

Schrijf je hier alvast in voor het volgende webinar

Tenslotte veel dank aan Rob van der Westen van SPO Utrecht en de experts: Jeroen Paas en Marco van Zandwijk (Kenniscentrum Ruimte-OK), Eric Nohlmans en Gijs van de Laar (Schooldakrevolutie), Maarten van Deursen en Brigit Kuypers (Natuur en Milieu Educatie), Wouter van der Steen (Omgevingsdienst Utrecht), Fiona Hamberg (Nationaal Warmtefonds), Wijnand Jonkers (Natuur en Milieu federatie Utrecht), Joost Akkermans (Energiefonds Utrecht). Moderators: Judith Vervaart en Anne Slabbekoorn.

Heb je een vraag over het webinar of wil je extra informatie?

Naar ons contactformulier