Kernteam

header-bg-6

Over Ons

Kernteam

Niels van der Sandt
Algemeen directeur & Schooldakcoach

"Stichting Schooldakrevolutie acteert in een uniek omgevingsveld waar substantieel impact gemaakt wordt middels het reduceren van onze C02 uitstoot en door het actief bijdragen aan het duurzame bewustzijn van toekomstige generaties. Kortom echt mijn omgeving om in te werken."

Judith Veraart
Directeur operations & PROJECTCOÖRDINATOR

"De jeugd heeft de toekomst! En ik wil er aan bijdragen dat dit ook een schone, gezonde en duurzame toekomst is. Omdat onze revolutie plaatsvindt op schooldaken is het voor elk kind in Nederland - ongeacht waar je woont of hoe je heet - mogelijk om op en over duurzame energie te leren. Deze combinatie van inclusieve benadering en concrete bijdrage aan de energietransitie maakt voor mij werken voor de Schooldakrevolutie uniek."

Piet van Lingen
projectleider schooldakkaart

Zo'n 25 jaar actief geweest als adviseur, onderzoeker en projectleider voor duurzame arbeid en ergonomie, met een duurzaam klimaat als hobby. Nu andersom.

"Ik ben actief bij de Schooldakrevolutie omdat ik het heel belangrijk vind dat we met ons allen zo snel mogelijk overstappen op duurzame energie, zodat we de aarde voor mensen en andere wezens leefbaar houden. Daar kan de stichting een zinvolle bijdrage aan leveren."

Cilian Terwindt
coördinator regio's

Ruime ervaring in stedelijke ontwikkeling met extra aandacht voor maatschappelijke voorzieningen, passie voor onderwijs en coaching, betrokken vanuit stichting Urgenda.

"Scholen hebben een bindende kracht in elke buurt. Via hen kunnen we aan alle generaties het voorbeeld geven, hoe we Nederland duurzaam maken."

Gijs van de Laar
schooldakcoach

"Samen een relevante bijdrage leveren aan een beter klimaat. Daarin kruist mijn persoonlijke motivatie die van de scholen en besturen die ik dagelijks ondersteun. Een dankbare taak want duurzaam onderwijs vormt onze kinderen, onze toekomst..."

Cathelijn van Balen
schooldakcoach

"Scholen zijn van enorme toegevoegde waarde. Dankzij de verbindende factor en voorbeeldfunctie die zij voor een buurt hebben. En omdat ze vaak over grotere daken beschikken. De buurten en kinderen worden zo meegenomen in wat de nieuwe standaard zou moeten zijn: volledig duurzaam opgewekte energie, onafhankelijkheid en meer budget voor het onderwijs zelf. Aan deze revolutionaire ommekeer draag ik heel graag actief bij."

 

Anouk Bloembergen
Communicatie

Brede ervaring in project- en procesmanagement. Grote passie voor een betere en inclusieve wereld. En een (zelf) starter van duurzame micro-revoluties.

" Gedreven door de duurzame verbinding met onszelf, anderen en de wereld om ons heen. Het overstappen op duurzamere energiebronnen hoort daar zeker bij. Zo zijn scholen de perfecte plek om samen te leren en te doen! Met de hulp van de schooldak revolutie ;). Het inspireren en informeren van onze achterban is iets wat ik met veel energie doe!''

 

Schooldakcoaches

Peter van Tilburg
ZEELAND & NOORD-BRABANT

Cathelijn van Balen
Noord-holland

Niels van der Sandt
voorne-putten, elburg & voorst

Gijs van de Laar
Flevoland, utrecht & noord-Brabant

Robin Stronkhorst
RES Fruitdelta Rivierenland

Eric Nohlmans
Utrecht

Joost Stronkhorst
Zuid Nederland

Regio-ambassadeurs

Peter van Tilburg
ZEELAND & NOORD-BRABANT | ZEELAND, WEST WEST-BRABANT

Alle gemeenten in de provincie Zeeland

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht, Zundert

Gé de Jong
NOORD-BRABANT | METROPOOLREGIO EINDHOVEn

Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre

Jan de Keizer
ZUID-HOLLAND | REGIO DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD & MIDDEN-HOLLAND ZUID | GOEREE-OVERFLAKKEE, VOORNE-PUTTEN, HOEKSCHE WAARD

Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Nissewaard, Molenlanden, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Westvoorne, Zwijndrecht

Carlijn van der Sande
ZUID-HOLLAND | REGIO Holland-Rijnland

Alphen aan de Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude

André van Oort
UTRECHT | U16

Bunnik, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Ronde Venen, Stichtse Vecht, Vijfheerenlanden, Utrecht, Wijk bij Duurstede en Woerden

Cilian Terwindt
flevoland & noord-holland | flevoland, regio amsterdam, Amstelland en Meerlanden

Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde

Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn  en Weesp

Joke Stoker
Noord-holland | regio gooi & vechtstreek

Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Wijdemeren

Gijs van de Laar
Noord-holland | regio gooi & vechtstreek

Hilversum

Machiel Groot
NOORD-HOLLAND | REGIO KENNEMERLAND, IJMOND & ZAANDSTAD

Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Zaanstad, Zandvoort, Velsen

Ruud Wubbolts
FRIESLAND | ZUID-OOST Fryslân

Heerenveen, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Weststellingwerf

Timo Reinink
FRIESLAND | NOORD & west Fryslân

Achtkarspelen, Dantumadiel, De Fryske Marren, Harlingen, Leeuwarden, Noardeast-Fryslân, Súdwest-Fryslân, Tytsjerksteradiel, Waadhoeke

Theo Kuster
groningen | groningen

Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier, Westerwolde

Wil Meertens
GELDERLAND | REGIO NIJMEGEN

Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, Wijchen

Marlies Gommers
GELDERLAND | apeldoorn, zutphen en omgeving

Apeldoorn, Brummen, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen

Pier Vellinga
GELDERLAND | RIVIERENLAND NOORD

Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West-Betuwe

Bestuur

Bernard Fortuyn
VOORZITTER

Kwartiermaker voor de krachtenbundeling tussen ECN Duurzaam en TNO Energy, Oud lid Raad van Bestuur van Siemens Nederland.

"De Energie Transitie is in onze samenleving een keiharde noodzaak voor een goede toekomst van de aanstormende generaties. De mentaliteitsverandering die hiervoor nodig is begint bij de schooljeugd. De Schooldak Revolutie levert hieraan een belangrijke bijdrage en verdient daarmee een brede ondersteuning."

Robert Kleiburg
penningmeester

Meer dan 20 jaar ervaring in klimaatbeleid en duurzame energie, nu duurzaam ondernemer.

"De transitie naar een duurzame energiehuishouding is één van de grootste uitdagingen van nu. Het is belangrijk dat de jeugd in aanraking komt met concrete oplossingen om de energietransitie te realiseren. Door zonnestroom technologie toe te passen op scholen gaan leerlingen dit zien als de normaalste zaak van de wereld en steken ze hopelijk ook anderen aan met hun enthousiasme!"