Terug

Aanvraag SDE+ zonsubsidie

Grote scholen opgelet: laat de zonsubsidie niet lopen en maak gebruik van kosteloze hulp bij subsidie aanvraag voor SDE+

Bent u geïnteresseerd in zonne-energie en heeft uw school een grootverbruikersaansluiting? Kom dan snel in actie want uw school kan kosteloze hulp ontvangen voor de aanvraag van SDE+ subsidie. De kansen zijn goed dit voorjaar: de pot is gevuld is met 6 miljard euro.

Wilt u meedoen maar ziet u op tegen de rompslomp? Stichting Schooldakrevolutie helpt maximaal 50 scholen kosteloos op weg met een Quickscan van een zonnepanelen systeem en een handleiding voor de SDE+ aanvraag. Voorrang wordt gegeven aan schoolbesturen die meerdere scholen aanmelden. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Stichting Schooldakrevolutie heeft als missie dat in 2020 minimaal 50% van de geschikte scholen zijn voorzien van zonnepanelen – en de besparing ingezet voor verdere verduurzaming en lesprogramma’s voor scholieren. De stichting is onafhankelijk en opereert zonder winstoogmerk. Schooldakrevolutie is één van de initiatieven van NL2025.

Mail voor 22 februari 2017 naar piet.vanlingen@schooldakrevolutie.nl of bel 0624715700.

Voor meer informatie over SDE+ zie de RVO voorlichtingsvideo of RVO webpagina.

hlmr-10-10urgenda