Terug

De schooldakrevolutie gaat landelijk!

Vanaf vandaag wordt de schooldakrevolutie landelijk uitgerold. Stichting Schooldakrevolutie staat klaar om schoolbesturen door heel Nederland te begeleiden van A tot Zonnepanelen. Onze ambitie is dat op alle 6.000 nog lege en geschikte schooldaken zonnepanelen komen. Zodat ieder kind kan leren op en over zonnestroom.

Schoolbesturen die hun schoolgebouw willen verduurzamen door zonnepanelen te plaatsen of energie te besparen hebben vaak veel vragen: waar beginnen we, waar halen we de kennis vandaan, kunnen we en mogen we wel investeren in verduurzaming en wat gaat het kosten?

Een schooldakcoach helpt om al die vragen te beantwoorden. Deze coach begeleidt de besturen persoonlijk stap voor stap, daar waar nodig.

Schoolbesturen kunnen daarnaast gebruik maken van:

De schooldakrevolutie (non profit) wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van BZK en OCW en Stichting Doen.

Meer weten over de schooldakrevolutie of contact leggen met een schooldakcoach? Kijk hier voor meer informatie.