Enthousiaste bijeenkomst duurzame scholen Noord-Holland

IMG_5684

“laten onze kinderen zich verbazen over ons energieverbruik en laat het school het hart van de wijk zijn”: Hak van Nispen, ECO-schools. Mooi om tijdens de bijeenkomst zoveel enthousiasme te zien voor verduurzaming van schoolgebouwen in de provincie Noord-Holland!

Veel dank aan Nils Langedijk voor de mooie introductie, onze kennispartners Kenniscentrum Ruimte-OK, Eco-schools Nederland en SVn voor de presentaties, Stichting ISOB als praktijkvoorbeeld, gedeputeerde Edward Stigter namens de provincie en alle aanwezige schoolbesturen en wethouders.

De bijeenkomst van 25 maart bij scholengemeenschap Panta Rhei gaat vanwege het Coronavirus niet door. Wil je bij de volgende samenkomst zijn? Laat het ons weten door te mailen naar contact@schooldakrevolutie.nl of bel 06 13 63 83 32.