Terug

Webinar Duurzame Scholen Utrecht

Let op! Dit webinar is open voor schoolbesturen uit heel Nederland Wij hebben besloten voor de rest van het jaar 2020 vanwege COVID-19 geen fysieke bijeenkomsten meer te organiseren. Het webinar Duurzame scholen Utrecht: de vervolgstappen, gepland op woensdag 30 september van 15.00-17.00, is mede daarom open voor geïnteresseerden schoolbesturen buiten de provincie Utrecht. Alle informatie, het programma en hoe je kunt aanmelden vind je op deze pagina. We zien je graag verschijnen. Het programma ‘Duurzame Scholen Utrecht‘ is een paar maanden geleden van start gegaan. De meeste Utrechtse besturen zijn inmiddels benaderd door een van onze energie-experts om de verduurzamingsmogelijkheden door te nemen. We nodigen deze besturen uit voor een interactief webinar op 30 september.

Waarom dit webinar

Met dit webinar komt u meer te weten over specifieke onderwerpen en krijgt u antwoorden op hulpvragen. Zo geven we een update over de overheidsmaatregelen en er is een praktijkvoorbeeld van Rob van der Westen van SPO Utrecht die verschillende verduurzamingsprojecten heeft geleid. Onafhankelijk experts waaronder Ruimte-OK, Natuur en milieufederatie Utrecht en Schooldakrevolutie helpen met persoonlijke hulpvragen. Bekijk het programma

Webinar 30 september

Het webinar is op 30 september van 15.00 uur tot 17.00 uur. Na aanmelding ontvangt u begin september meer informatie over het programma en een uitnodiging om hulpvragen op te sturen.

Voor wie: Schoolbestuurders, wethouders, medewerkers van gemeenten en niet-commerciële verduurzamers. Locatie: Digitale uitnodiging volgt.

Aanmelden webinar

Heb je een vraag of opmerking?

Naar ons contactformulier