Terug

GEANNULEERD: Bijeenkomst duurzame scholen Noord-Holland zuid

Gezien de zeer recentelijke ontwikkelingen en maatregelen omtrent Corona, aangekondigd door het kabinet en lokale autoriteiten, hebben we besloten om de fysieke bijeenkomst Duurzame scholen in Noord-Holland zuid van 9 september te annuleren. Graag helpen wij u online verder.

Bijvoorbeeld via het webinar op 30 september
niels.vandersandt@schooldakrevolutie.nl
contact@schooldakrevolutie.nl
of bel +31 (0)6 13 63 83 32

OUD BERICHT:

Nu de nieuwe realiteit langzaam vorm krijgt, proberen wij weer naar de toekomst te kijken. Met begrip voor de huidige situatie, hopen wij dat u met ons meekijkt. Graag nodigen we schoolbesturen, wethouders, medewerkers van gemeenten en niet-commerciële verduurzamers in de regio Noord-Holland Zuid opnieuw uit voor een informatieve bijeenkomst. Het evenement is op 9 september 2020 en gaat over verduurzaming van schoolgebouwen. U krijgt informatie over:

  • Succesvolle casussen.
  • Werkwijzen om scholen te verduurzamen en de partijen die daarbij helpen.
  • Financieringsmogelijkheden, zoals de Scholen Energiebespaarlening.

Bekijk het programma

Maatregelen COVID-19
We volgen strikt de actuele RIVM-richtlijnen. In aanloop naar de bijeenkomst houden we de situatie nauwlettend in de gaten en nemen we maatregelen die uw veiligheid garandeert.

Omgeving Amstelveen of Amsterdam 

De bijeenkomst is in de omgeving Amstelveen of Amsterdam. U hoort binnenkort meer over de exacte locatie. Schoolbesturen die al duurzame stappen hebben gezet zijn ook van harte welkom. 

IMG_5663

Wilt u erbij zijn? Leuk!

Aanmelden bijeenkomst