Terug

Jeffrey van Poppel vertrekt bij Schooldakrevolutie

Nieuws op bestuurlijk vlak: directeur Jeffrey van Poppel vertrekt bij Schooldakrevolutie. Jeffrey: “Schooldakrevolutie is afgelopen jaar enorm veranderd en gegroeid. We hebben geweldige stappen gemaakt en het team loopt als een trein. Tijd voor mij om het stokje over te dragen. Ik zal de stichting niet meer uit het oog verliezen.”

Jeffrey blijft werken aan een duurzamere wereld. Hij gaat aan de slag als directeur bij Tsavo B.V. waar hij verantwoordelijk wordt voor rendabel verduurzamen van woningen, commercieel en maatschappelijk vastgoed.

Namens het team: bedankt voor je belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de stichting. Er staat een stevig fundament waarmee we zoveel mogelijk kinderen laten leren op- en over zonnestroom. Nu, en in de toekomst. Binnenkort meer over de opvolging.

Heb je een vraag of wil je doorpakken?

Naar ons contactformulier