Terug

Nieuwe webinarreeks: Een Duurzame School – het kan!

photovoltaic-2138992_1920

Hoe pak je het verduurzamen van schoolgebouwen aan?

Stichting Schooldakrevolutie organiseert een aantal webinars die antwoord geven op deze vraag. Schooldakrevolutie werkt samen met Scholen op Koers naar 2030, in deze reeks staat daarom de integrale benadering van verduurzaming centraal. Dit lijkt soms onmogelijk, maar dat is het niet. Laat u tijdens de verschillende sessies inspireren door onze partners Ruimte-OK, het Nationaal Warmtefonds, EEF Flevoland en Zonnescholen. Deze organisaties kunnen u ondersteunen. Ook maakt u in iedere aflevering kennis met praktijkvoorbeelden. Wij nodigen schoolbestuurders, medewerkers van schoolstichtingen, gemeenteambtenaren, medewerkers van beheer- en bestuursbureau van harte uit.

1: Hoe bekostig ik de verduurzaming van schoolgebouwen?

Donderdag 14 januari 16.00 (inlog vanaf 15.45) – 17.15

2: Wat komt er kijken bij zonnepanelen op mijn schooldak?

Donderdag 28 januari 16.00 (inlog vanaf 15.45) – 17.15

3: Aan de slag met energiebesparing

Donderdag 11 februari 16.00 (inlog vanaf 15.45) – 17.15

4: Succesvolle samenwerking van schoolbesturen en gemeenten

Donderdag 4 maart 16.00 (inlog vanaf 15.45) – 17.15

Na deze vierdelige reeks volgt een aantal regiobijeenkomsten voor de provincies Noord-Holland, Friesland, Flevoland en Zeeland. Tijdens deze bijeenkomsten maakt u kennis met lopende projecten, de deelnemende organisaties en kunt u vragen stellen. Betrokkenen krijgen voor deze updates een aparte uitnodiging.

Bekijk hier het volledige programma

De webinars volgt u via Zoom. Na inschrijving krijgt u ongeveer een week voor aanvang de link naar het webinar toegestuurd. U kunt zich inschrijven voor één of meerdere webinars.

Ja, ik schrijf me in!

Heeft u vragen? Neem dan contact op via contact@schooldakrevolutie.nl of bel naar 06 1363 8332.

Wij hopen u te zien tijdens één of meerdere van onze webinars!