Terug

De kracht van de zon op De Arke in Nij Beets

🔌 precies op het juiste moment brak de zon door: terwijl symbolisch de stekker in het stopcontact werd gestoken door de wethouder van de gemeente Opsterland, Rob Jonkman, samen met Thieme uit groep 1 en David uit groep 8 van basisschool CBS de Arke.

🏆 De Arke won een verduurzamingsproject van de Rabobank waarmee een deel van de zonnepanelen bekostigd kon worden. Dankzij Zowiezon werd daarbij ook het projectmanagement kosteloos uitgevoerd. Bovendien werd het schoolgebouw nog verder verduurzaamd dankzij een bijdrage van het gebiedsfonds Nij Beets.

🥳 Meer dan genoeg reden voor een feestje. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder via dit artikel op SA24.

Ook aan de slag met zonnepanelen op jouw school? Of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!