Terug

Zowiezon feliciteert basisschool Sint Jan

Feest bij basisschool Sint Jan! Donderdag 3 oktober 2023 – Leenderstrijp: alle leerlingen waren druk met de voorbereidingen. Samen versierden zij de school en maakten opdrachten over duurzame energie uit de Zowiezon toolbox.

Directeur Mári Kokke is trots:

“Met de ingebruikname van de zonnepanelen maken we duurzaamheid ook voor de kinderen op de Sint Jan tastbaar.”

De bovenbouw ging in gesprek met burgemeester Paul Verhoeven, wethouder onderwijs Jan de Bruijn, beleidsadviseur duurzaamheid Michiel Hendrikx en SKOzoK bestuursvoorzitter Corne Verhees.

💡 Simon, groep 8:

Kan het licht van sterren ook omgezet worden in energie?

Op naar zonnige dagen in en op de Sint Jan, gefeliciteerd!

Het zonnedak is een gezamenlijke investering van Gemeente Heeze-Leende en SKOzoK Primair Onderwijs. De zonnepanelen zijn gerealiseerd mede dankzij samenwerking met huisvestingsbureau Laride | Hart voor huisvesting en met hulp van Zowiezon, een samenwerking tussen Eneco en Stichting Schooldakrevolutie.