Terug

Holland Rijnland

Schooldakrevolutie Holland Rijnland is onder grote belangstelling van start gegaan!

Vertegenwoordigers van schoolbesturen (met royaal 130 locaties), gemeenten in de regio Holland Rijnland, Omgevingsdienst West-Holland en Stichting Schooldakrevolutie hebben de intentie uitgesproken om aan de slag te gaan met de verduurzaming van scholen in de regio. De regio heeft 266 scholen, waarvan er 180 geschikt lijken voor het plaatsen van zonnepanelen.

Schooldakrevolutie Holland Rijnland is een initiatief van de binnen het Energieakkoord Holland Rijnland samenwerkende gemeenten, Omgevingsdienst West-Holland en Stichting Schooldakrevolutie.

Doel is alle geschikte schooldaken binnen de regio te voorzien van zonnepanelen, scholen zicht te geven op energiebesparing en de kinderen te laten leren op en over duurzame energie.

Intentieverklaring

Schoolbesturen, gemeenten, de Omgevingsdienst West-Holland en stichting Schooldakrevolutie tekenden gezamenlijk de intentieverklaring door hun handtekening op het huisje te schrijven en deze op de plek van hun gemeente of schoolbestuur te plaatsen. Lees hier de intentieverklaring en bekijk wie al ondertekend hebben. Voor meer context rondom de intentieverklaring kunt u de bijsluiter lezen. Wilt u ook graag uw intentie uiten? Meld u aan.

intentieverklaring-1024x683px

Bekijk de gratis dakscan

Om een indicatie te geven van de geschikte schooldaken en de investering die nodig is om zonnepanelen te plaatsen is de schooldakkaart voor de regio Holland Rijnland gelanceerd. Bekijk hieronder uw school (scholen).
bekijk dakpotentieel

De schooldakcoaches

Zij zullen u gedurende het traject ontzorgen waar gewenst. Voor contact met een van de schooldakcoaches kunt u mailen naar hollandrijnland@schooldakrevolutie.nl

coach-holland-rijnland-gijs

Gijs van de Laar

coach-holland-rijnland-mark

Mark Meijer

coach-holland-rijnland-niels

Niels van der Sandt

coach-holland-rijnland-jeanette

Jeanette Vonk